Call us today for a free quote 01924 490199

Wheatley Park Lab

Wheatley Park Lab

Wheatley Park Lab was a large unused mill space that was in a run down state and not being used.  To make the space work as a fully functional space, the entire building needed to be gutted and started from scratch.

The vast open plan office space was divided up it light and bright spaces. Providing a versatile space that could be used for an array of different tasks. We maximized the original windows to emphasis the space and to ensure that the old mill was bright, friendly and welcoming. We also kept some of the original features such as steel work visible to keep the history of the building. Prizehouse completed the entire project.

We delivered a large, bright and modern development, that allowed individual units to be rented out separately. It completely transformed the mill and surrounding area.